Vuoden kiinteistöpalvelujen opiskelijan palkinto Kuopioon

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savon ammatti- ja aikuisopistosta syksyllä 2015 kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut Jouni Taskinen on valittu vuoden kiinteistöalan opiskelijaksi. Valinnan on tehnyt valtakunnallinen kiinteistöpalvelujen tutkintotoimikunta. Valinta perustuu opiskelijan oma-aloitteisuuteen, ahkeruuteen, tunnollisuuteen ja ammatilliseen osaamiseen.

Elinikäistä oppimista

Elinikäisen oppimisen taitaja Jouni Taskinen on suorittanut kiinteistönhoitajan perustutkinnon 1994, kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon 1999 ja hänellä on 22 vuoden kokemus kiinteistönhoitajan tehtävistä. 48- vuotias Jouni Taskinen työskentelee kiinteistönhoitajana ja kiinteistönhoidon vastuuhenkilönä Hotelli Rauhalahdessa Kuopiossa.

Vuoden kiinteistöpalvelujen opiskelija Jouni Taskiselle luovutetaan kunniakirja Kiinteistöpalvelujen tutkintotoimikunnan ja alan näyttötutkintoja järjestävien koulutustahojen yhteistyötapaamisessa Kuopion Rauhalahdessa 4.2.2016

Vastaa