Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Kuluvien talvilomaviikkojen aikana suomalaisissa kylpylöissä ja laskettelukeskuksissa on riittänyt vilskettä. Lomalta haetaan yhä useammin erilaisia aktiviteetteja ja liikunnallisia palveluita pelkän löhöilyn sijaan.

Eli liikunta ja toisaalta luonto, siinä vahvoja vetovoimatekijöitä, joiden varaan matkailua voisi ja pitäisi rakentaa. Matkailun parissa pitkään työskennellyt yliopettaja Hilkka Lassila Savonia-ammattikorkeakoulusta toteaa, että luontoliikuntamatkailun lisääntymisen eteen on vielä paljon tehtävissä.

– Kyseessä on muna-kana-ilmiö eli jos ei ole kysyntää niin ei ole tarjontaa ja jos ei ole tarjontaa, niin ei ole kysyntää. Lapissa, jossa kysyntää on paljon, on matkailupalvelujen tuotteistaminen jo pitkällä.

Kuuntele lisää:

KuunteleKesto: 14’51”

 

Vastaa