Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Kuopiolainen Caffeine Overdose Oy ja tamperelainen Outloud Oy voittivat kansallisen terveyskilpailun Games for Health Finland Challenge 2015. Kilpailun tavoitteena oli vauhdittaa pelillisillä innovaatioilla hyvinvoinnin ja terveyden tukemista. Finaali järjestettiin 14.1. Nordic Health Technology & eHealth Forum 2016 -tapahtuman yhteydessä Helsingin messukeskuksella.

Ratkaisuja todellisiin tarpeisiin -sarjan voittaja, kuopiolainen Caffeine Overdose Oy, kehitti terveyspelin Hyper Space Commander. Peli on Kinect-sensoria hyödyntävä keholla ohjattava avaruusseikkailu, joka pistää koko kropan tehokkaasti liikkeelle ylläpitäen toimintakykyä.

Games for Health Finland Challenge 2015 terveyspelikilpailun järjestivät Kuopio Innovation Oy ja Sitra. Kilpailua tukivat myös Sosiaali- ja terveysministeriö, Kuopion kaupunki, Taltioni osuuskunta, Terveysteknologialiitto FiHTA ry, Suomen Telelääketieteen ja eHealth Seura ry sekä Games for Health Europe.

Katso myös:

Pelilliset sovellukset luovat liiketoimintaa

Game jam – peleillä hyvinvointia

Vastaa