Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savonia-ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallitus vahvisti kokouksessaan maanantaina vuoden 2015 tilinpäätöksen ja tasekirjan. Etenkin koulutuksen tulokset olivat kehittyneet voimakkaasti edellisestä vuodesta.

Ammattikorkeakoulututkintojen määrä vuonna 2015 Savoniassa oli 1099 tutkintoa, jossa oli nousua edellisestä vuodesta 10 %. Koulutuksen jätti kesken vuoden 2015 aikana 18 % vähemmän opiskelijoita kuin edellisenä vuonna.

Opetus- ja kulttuuriministeriön yhtensä tärkeimmistä mittareista ammattikorkeakoulujen koulutuksen tehokkuudesta on opintojen eteneminen, eli miten suuri osa opiskelijoista suorittaa lukuvuoden aikana 55 opintopistettä. Savoniassa 55 op suorittaneiden osuus oli kasvanut edellisvuodesta 17 %.

Lisäksi avoimen ammattikorkeakoulun opintojen määrä kasvoi 40 %.

Vastaa