Hyvinvoiva kunta: Digitalisaation mytologia – etiäisistä ja keinoälystä hyvinvointiin

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Maistiaisia Kuopiossa järjestetystä valtakunnallisesta hyvinvointiseminaarista kolmen puheenvuoron verran. Puheenvuorot julkaistaan tällä sivustolla Juhannusviikon kuluessa.

– Digitalisaatio on 95 prosenttia kulttuurimuutosta ja viisi prosenttia teknologiaa, toteaa digitalisaatioasiantuntija Arto Holopainen. Hänen mukaansa älykäs ja hyvinvoiva kaupunki on tietoinen asukkaidensa hyvinvoinnista ja pyrkii jatkuvasti kehittymään.

Kuuntele puheenvuoro kokonaisuudessaan oheiselta videolta.

HYVINVOIVA KUNTA - Navettakissasta hoivarobottiin -hyvinvointiseminaari Kuopiossa 15.6.2017, järjestäjänä Kuopion kaupunki, Kansalaistoiminnan aktivointi.

Hyvinvoiva kunta - navettakissasta hoivarobottiin:

video

Hyvinvoiva kunta: Digitalisaation mytologia – etiäisistä ja keinoälystä hyvinvointiin

- Digitalisaatio on 95 prosenttia kulttuurimuutosta ja viisi prosenttia teknologiaa, toteaa digitalisaatioasiantuntija Arto Holopainen. Hänen mukaansa älykäs ja hyvinvoiva kaupunki on tietoinen asukkaidensa hyvinvoinnista ja pyrkii jatkuvasti kehittymään.
video

Hyvinvoiva kunta: Kunnan rooli hyvinvoinnin edistäjänä SoTe-uudistuksen jälkeen

Taltioimme kolme puheenvuoroa Hyvinvoiva kunta - Navettakissasta hoivarobottiin -tapahtumasta. Professori Heikki Hiilamo vetää linjoja 1800-luvun köyhyydestä ja "kunnan lehmästä" tämän päivän pärjäämiseen.
video

Hyvinvoiva kunta: Yhteistyöllä nuorille parempi tulevaisuus

Taltioimme kolme puheenvuoroa Hyvinvoiva kunta - Navettakissasta hoivarobottiin -tapahtumasta. Toimitusjohtaja Ulla Nord kertoo puheenvuorossaan, että syrjäytymisen kovassa ytimessä on Suomessa noin 60 000 nuorta. – Ei ole olemassa meitä ja heitä, on vain me, Nord toteaa.

Vastaa