Ammatilliseen opetukseen kumppaneita joka puolelta

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Savon koulutuskuntayhtymä verkottuu vahvasti myös oppilaitosten ulkopuolella.

Yhtymällä on jo kaikkiaan 80 kumppanuussopimusta alueen yritysten, työyhteisöjen sekä kuntien kanssa. Uusimmat kumppanuussopimukset solmitaan Tervon, Lapinlahden ja Pielaveden kuntien kanssa ensi viikolla.

Kumppanuussopimuksessa sovitaan keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Kumppanuuden on määrä tuoda lisäarvoa ja parantaa kilpailukykyä molemmille osapuolille.

Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä, lisäksi se pyörittää Varkauden lukiota ja järjestää työelämän kehittämishankkeita. Kuntayhtymän omistaa 18 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää savon ammatti- ja aikuisopistoa.

Kuntayhtymä työllistää noin 1000 ihmistä.

Yle Savo

Vastaa