Itä-Suomen yliopisto maailman sadan parhaan nuoren yliopiston joukossa

Jaa Facebookissa
Tweettaa Twitterissä

Itä-Suomen yliopisto nousi sijalle 54 brittiläisen Times Higher Education -lehden juuri julkaistussa nuorten yliopistojen Young University Rankings -vertailussa. Viime vuonna Itä-Suomen yliopiston sijoitus oli 63.

Young University Rankings -vertailu tunnettiin aiemmin nimellä THE 150 Under 50 Rankings. Nyt vertailu on laajentunut kattamaan 200 yliopistoa maailmanlaajuisesti. Nuorten yliopistojen paremmuus ratkaistaan samoilla kriteereillä kuin Times Higher Education -lehden laaja maailman yliopistojen vertailu. Arvioinnissa yliopistoja tarkastellaan useilla eri opetukseen, tutkimukseen, tutkimuksen vaikuttavuuteen, kansainvälisyyteen ja yritysyhteistyöhön liittyvillä kriteereillä. Nuorten yliopistojen erityisluonteesta johtuen mainetekijöiden painoarvo on kuitenkin vähäisempi.

Young University Rankings -vertailu verkossa osoitteessa:
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2017/young-university-rankings

JÄTÄ VASTAUS