Aspekti 26.11.2017

  Jaa Facebookissa
  Tweettaa Twitterissä

  Aspekti Yle Puheella sunnuntaina 26.11.2017 ja uusinta maanantaina 27.11.2017.

  Pituus, paino ja vyötärönympärys, olkanivelen liikkuvuus, muunneltu punnerrustesti ja kuuden minuutin kävelytesti. Helmi Virtasta mitataan ja punnitaan Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitoksella. Käynnissä on Suomi 100 KunnonKartta -väestötutkimus, jonka puitteissa kartoitetaan yli 10 000 suomalaisen fyysinen kunto ja aktiivisuus.

  Mihin media on menossa, kun kuulemme yhä useammin väitteen, että elämme totuuden jälkeistä aikaa? Mistä median totuudessa ja valheessa on kysymys, mitä ovat vastamediat ja valemediat tai trollaus ja miksi nämä ilmiöt ovat aktualisoituneet juuri nyt? Aiheesta kertoi Ikääntyvien yliopistossa toimittaja Riitta Raatikainen.

  Rakennusten kosteusvauriot ovat hengitystieoireiden ja astman riskitekijä, mutta vielä ei kuitenkaan tiedetä mikä tekijä ja millä mekanismilla kosteusvauriorakennuksiin yhdistetyt terveysvaikutukset aiheutuvat.
  – Ei ole olemassa käyttökelpoisia työkaluja, joilla voidaan yhdistää sisäilmaongelma yksittäiseen potilaaseen ja hänen terveysongelmaansa, toteaa asiantuntijalääkäri Jussi Lampi.

  Kuuntele Aspekti kokonaisuudessaan:

  kuunteleKesto 60’00”

  Lisää Aspekteja (kantti.net)

  Yle Puhe

  Yle Puhe - taajuudet ja ohjelmakaavio

  JÄTÄ VASTAUS